beats by dre cheap

Iman

Zovem se Iman i muslimanka sam oko dvije godine. Ranije sam bila Jehovin svjedok i bila sam ubjedjena da su oni na istini. Isla sam od vrata do vrata narodu i pricala im o krscanstvu, a takodje sam isla vise puta u sedmici na

krscanske skupove. Jednog dana sam srela jednog muslimana u kojeg sam se zaljubila. Prijatelji iz Jehovinih svjedoka su mi govorili da je pogresno sto se vidjam s njim i da, u slucaju da se udam za njega, da to nece dugo trajati.

Ali ja sam ipak nastavila da se vidjam s njim pa su mi, zbog toga, prijatelji okrenuli ledja. Poslije sest mjeseci smo se vjencali i evo cetiri je godine kako smo se uzeli. U pocetku sam pomalo pocela da citam o islamu i tada sam otkrivala da mnostvo onoga sto sam cula o islamu nije istina, da mnoge stvari izrecene na Kur'an nisu bile istinite i tacne. Osjetila sam da je Kur'an Bozija knjiga, odnsosno da su to Allahove rijeci, rijeci istine.

Malo po malo je raslo moje znanje o islamu, citajuci i iduci na razne kurseve o islamu, da bi u novembru 2006 presla na islam. I mogu reci da je to nesto najbolje sto mi se desilo u zivotu i jako sam zhvalna Allahu sto je odredio da sretnem mog muza, koji mi je govorio o islamu. Moja zelja je da svi ljudi predju na islam, i na taj nacin da nadju smiraj i srecu u zivotu.

pozivuraj.com

Život je lijep...
http://gul.blogger.ba
05/03/2011 11:09